5 év garancia
5 év kilométer korlátozás nélküli garancia minden modellre
A Hyundai modelljei a világban a megbízhatósági és ügyfél-elégedettségi statisztikák élmezőnyéhez tartoznak.

Magyarországon a 2010-ben bevezetett, és minden új modellre alkalmazott páratlan szolgáltatás-csomag, a TRIPLE 5 bevezetésével összesen 5 év kilométer korlátozás nélküli, és teljes körű garancia jár. Bármilyen hihetetlen is, taxi, bérautó és oktató gépkocsi kivételével tényleg nincs kilométer korlátozás.

Ha az Ön Hyundai gépkocsija még nem rendelkezik ezzel a kiemelkedő szolgáltatással, akkor sem kell lemondania a gyári garancia által nyújtott biztonságról. A két év kiterjesztett garancia az ezekre a gépkocsikra szintén megvásárolható, amennyiben az autó fiatalabb 35 hónaposnál, Magyarországon vásárolták.

A kiterjesztett garancia-szolgáltatás az alábbi árakon megvásárolható bármelyik hivatalos Hyundai márkakereskedésünkben:

Az összesen öt évig tartó, kilométer korlátozás nélküli garancia érvényességének fenntartásához Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy a gyári előírásoknak megfelelően rendszeresen karbantartatja autóját. Javasoljuk, hogy az átvizsgálásokat, a kopó-fogyó alkatrészek (fékbetétek, szűrők, olaj, stb.) cseréjét Hyundai márkaszervizben végeztesse el. Így 5 éven keresztül évezheti a Hyundai garanciális biztonságát. Amennyiben pedig már a garanciális időszak alatt el szeretné adni autóját, az 5 év garancia természetesen automatikusan átszáll az új tulajdonosra. Ezzel is jelentősen javíthatja autója értékállóságát a használtautó piacon. További részletekről és feltételekről érdeklődjön munkatársainknál.

A kiterjesztett garancia mellé ne felejtsen teljes körű Hyundai Assistance szolgáltatást vásárolni, amelyről részletesebb információt ezen az oldalon talál.

Szervizajánlatok gyártásban
nem lévő modellekre
Így Önnek már nem kell lemondania a Hyundai Márkaszervizek szakértelméről, a gyári minőségről, a legmodernebb eszközökről, műszerekről, és még a pénztárcáját is megkíméli.
  • Már 2 990 Ft-tól
Hírlevélre feliratkozás
Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, kérjük adja meg email címét.
Hyundai Gablini morzsái
style: innovo © Hyundai Gablini 2010