Tesztvezetésre
jelentkezés
Ajánlatkérés
NON-STOP 0-24-ig

Merj különbözni!

 
 
Néha azok a legjobb pillanatok, amikor nem a világ formál minket - hanem amikor mi formájuk azt. És ez a KONA szellemisége. A stílus és a teljesítmény dinamikus kombinációja, amely a legmodernebb technológiával párosul. Ez a kompakt SUV megérdemel egy közelebbi pillantást.
 

Ismerd meg a KONA világát.

 
 

Formaterv

A formás vonalak stílusos élekkel való kombinálásával, a vadonatúj KONA formája minden szögből kifejező. Erőt sugárzó felületei, melyek egyedi, hangsúlyos sárvédő elemekben végződnek, kiemelik az autó merész formáját.
 
 
 

Meghajtás

 

 

1.6 T-GDI

benzinmotor

 

A KONA 177 lóerős 1.6-literes turbó feltöltésű motorja 8 másodperc alatt gyorsítja az autót 0-ról 100 km/h-ra. Gyors reakciójú hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) és négykerék-meghajtással kombinálva, a KONA biztosítja a kellő teljesítményt és kiegyensúlyozottságot a városi utakon és az országutakon egyaránt.

 

 

 

 

Technológia

A KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújt és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életet, mint például a HUD (head-up) kijelző. A csúcsminőségű KRELL hangrendszer pedig kiváló hangzást és stílusos utazást biztosít.

 Head-up kijelző

A könnyebb láthatóság érdekében osztályelső fényerejű, új head-up kijelzőnk segít Neked a biztonságos vezetésben azáltal, hogy a fontos információkat közvetlenül a látótengelyedben jeleníti meg.

 

 

Prémium hangrendszer

A KRELL prémium hangrendszere kiváló hangzást és stílusos utazást biztosít.

 

 

 

Maradj kapcsolódva!

A KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújt és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életed. A 8-hüvelykes érintőképernyő mindent könnyen elérhetővé tesz Apple CarPlay™ és Android Auto™ támogatással. Fejezd ki magad!

 

 

 

Fokozd tovább!

Tetszésed szerint. Teljesítmény, élmény és hatékonyság. A KONA esetében két nagy hatékonyságú, turbó feltöltésű benzinmotor közül választhatsz. A választék csúcsán a 177 lóerős 1.6-literes T-GDI motort található, amelyhez négykerék-meghajtás és hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT) társul. A duplakuplungos sebességváltó (DCT) az üzemanyag takarékosságot és a kézi kapcsolású sebességváltók használata által kínált vezetési élményt kombinálja az automata sebességváltók jelentette kényelemmel. A választékban megtalálható a kisebb, ugyanakkor erős, 120 lóerős, első kerék meghajtású 1.0-literes T-GDI benzinmotor. Ez a változat hatfokozatú kézi sebességváltóval kapható, amelyet a nagyobb üzemanyagtakarékosságra optimalizáltak. 2018-ban egy új 1.6-literes CRDi dízelmotorral bővül a választék.

Hatfokozatú kézi sebességváltó

A KONA hatsebességes kézi sebességváltóját a nagyobb üzemanyagtakarékosságra optimalizáltak. 1.0-literes, 3-hengeres, T-GDI turbófeltöltős benzinmotorral és első kerék meghajtással kapható.

Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT)

A KONA duplakuplungos sebességváltója (DCT) kombinálja a kézi kapcsolású sebességváltók üzemanyag hatékonyságát és vezetési élményét az automata sebességváltók kényelmével. A vadonatúj KONA kétféle vezetési módot kínál: normál és sportos. Sportmódban a rendszer csak magasabb fordulatszám tartományon kapcsol a következő fokozatba.

Kapaszkodj meg!

A vadonatúj KONA egy igény szerint kapcsolható négykerék-meghajtású rendszert kínál, az optimális kormányzás és kanyarodás érdekében. Biztonságosabb és élvezetesebb vezetést biztosít a csúszós felületű és egyenetlen vidéki utakon. A fejlett ívmeneti tapadásszabályozó rendszer (ATCC) javítja az autó gyorsaságát és stabilitását, hatékonyan osztja el a nyomatékot a kanyarokban történő kigyorsításkor. Mindez valódi, izgalmas vezetési élményt kínál, hisz nem csupán az a fontos, hogy elérjük célunkat, hanem az is hogy miként érezzük magunkat az úton.

Csúcstechnológia – Neked!

A vadonatúj KONA az általad elvárt folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtja és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életet, mint például a head-up display, a vezeték nélküli telefontöltés, valamint a jobb láthatóságot és könnyebb kezelhetőséget biztosító nagyméretű, lebegő érintőképernyő.

Head-up display (HUD)

A könnyebb láthatóság érdekében osztályelső fényerejű, új head-up kijelzőnk segít Neked a biztonságos vezetésben azáltal, hogy az olyan fontos információk, mint a sebesség, navigációs utasítások, és figyelmeztető jelzések, közvetlenül a látótengelyedben jelennek meg.

8-hüvelykes érintőképernyő

A 8-hüvelykes érintőképernyő integrálja a 3D-s navigációt, a média és kapcsolódási lehetőségeket. Ingyenes, hét éves előfizetés jár a LIVE szolgáltatásokhoz, amelyek valós idejű forgalmi, időjárási, sebességmérési* és POI (hasznos helyekre vonatkozó) információkat biztosítanak.
*A sebességmérő kamerákra figyelmeztető jelzés nem minden országban elérhető.

Vezeték nélküli telefontöltés

A középkonzolban található, (Qi szabványnak megfelelő) vezeték nélküli töltést biztosító töltőfelület lehetővé teszi, hogy Qi-töltésre alkalmas okostelefonodat könnyedén feltölthesd kusza kábelek használata nélkül.

Digitális Információs Műszeregység

Az optimális helyen elhelyezett és könnyen leolvasható 4,2-hüvelykes LCD kijelző fontos vezetési információkat jelenít meg, többek között az aktív biztonsági berendezések állapotát, a hátralévő hatótávolságot és üzemanyag fogyasztást, navigációs utasításokat, illetve a külső hőmérsékletet és egyéb adatokat.

Hyundai SmartSense

A fejlett vezetéstámogató rendszerünket (ADAS) magába foglaló Hyundai SmartSense-el felszerelt KONA, kategóriájának élenjárója a legújabb aktív biztonsági technológiák terén, melyek azért kerültek beépítésre, hogy biztonságosabb és nyugodtabb autózást nyújtsanak számodra. Az ütközést elkerülő automatikus fékasszisztenstől kezdve, a járműveket észlelni képes holttérfigyelő rendszerig, a KONA figyelmeztetni tud a vezetés közben felmerülő veszélyekre.

Autonóm vészfékezőrendszer gyalogosfelismerő móddal (FCA)

Az FCA rendszer az előre felszerelt kamerát és a radaros érzékelőt használja a jármű előtt haladó forgalom megfigyelésére. Amennyiben egy lehetséges ütközés veszélyét vagy gyalogos jelenlétét észleli a jármű előtt, akkor figyelmezteti a gépjárművezetőt, és ha szükséges akkor automatikusan lelassítja vagy megállítja a járművet.

Aktív Sávtartó rendszer (LKA)

Az alapfelszereltség részét képező sávtartó asszisztens (LKA) a jármű elején elhelyezett kamerát használja az útra felfestett vonalak figyelésére. Nem szándékos sávváltás esetén figyelmezteti a gépjármű vezetőjét és ellen-kormányoz, hogy a járművet a sávon belül tartsa.
*A sebességmérő kamerákra figyelmeztető jelzés nem minden országban elérhető.

Holttér-figyelő rendszer sávváltás asszisztenssel

A hátsó lökhárító aljába szerelt két radarérzékelő használatával a rendszer figyelmeztet a holttérben lévő forgalomra. Amennyiben irányváltást kísérelsz meg ilyen helyzetben, a rendszer a veszélyről hangjelzéssel figyelmeztet.

Full LED világítási technológia

Az távolsági fényszóró asszisztens (HBA) érzékeli mind a szembejövő, mind pedig az ugyanabban a sávban az autó előtt haladó járműveket éjszaka, és ennek megfelelően lekapcsolja a távolsági fényszórót és tompított fényre vált. A statikus kanyarkövető fényszóró (SBL) kanyarodáskor megvilágítja a jármű előtti területet, így javítva a látási viszonyokat éjszaka.

Mögöttes keresztirányú forgalom felügyelet (RCWW)

Szűk parkolóhelyről történő kitolatáskor a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer csökkenti az ütközés kockázatát. A hátul elhelyezett 2 radarérzékelő segítségével a rendszer figyelmeztet bármilyen közeledő keresztirányú forgalomra.

Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW)

Ez, az alapfelszereltség részét képező rendszer a biztonságot és a kényelmet egy teljesen új szintre emeli azáltal, hogy folyamatosan figyeli és elemzi vezetési szokásokat. Amennyiben figyelemhiányra utaló viselkedési jeleket észlel, akkor a rendszer (DAW) hangjelzéssel, valamint a műszerfalon megjelenő üzenettel figyelmezteti a vezetőt.

Töltsd meg élettel!

A vadonatúj KONA-t úgy tervezték, hogy minden beleférjen, amire mozgalmas életed során szükséged lehet. Az utasok és a csomagok számára is rengeteg helyet kínál - kategória-első, 361 literes csomagtér kapacitással büszkélkedhet. Nem számít, miként kívánod felfedezni azt, hogy mi hajt, a KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtj és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életed. A csúcsminőségű KRELL hangrendszer kiváló hangzást és stílusos utazást biztosít.

A sokoldalú KONA kategóriája legnagyobb lábterével, fejterével és vállterével rendelkezik. A magasra nyíló csomagtér ajtó és az alacsony rakodási magasság gyors és gond nélküli pakolást tesz lehetővé. Egy kompakt SUV, amely nem köt kompromisszumot a hely tekintetében, sőt, hatalmas, 361 literes csomagtér kapacitással rendelkezik. Egyszerűen bővíthető: a hátsó ülések egyetlen mozdulattal másodpercek alatt előre dönthetők. A síkba hajtott hátsó ülésekkel pedig 1143 literes hely áll rendelkezésére, amely tökéletes egy hétvégi kiruccanáshoz.

Csavard fel a hangerőt!

Maradj kapcsolódva a városban vagy légy offline és ruccanj ki vidékre a hangerőt maximumra tekerve. A csúcsminőségű KRELL hangrendszer kiváló hangzást biztosít, hogy stílusosan utazhass. Nem számít, miként kívánod felfedezni azt, hogy mi hajt, a KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtj és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életed. Mint például a 8-hüvelykes érintőképernyő, amely mindent könnyen elérhetővé tesz Apple CarPlay™ és Android Auto™ támogatással. Fejezd ki magad!

 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

További információkért kattintson ide és töltse le az árlistát!
Biztonsági felszereltség Life Comfort Premium Style
Elektromos szervokormány (MDPS)
Üzemmód váltó kapcsoló (DCT esetén)
Vezető és utas oldali légzsák
Oldallégzsákok elől
Függönylégzsákok
ABS + tárcsafék elől és hátul
Megnövelt első féktárcsák, 1.6 T-GDi motor választása esetén 25 000 Ft 25 000 Ft
Holttér figyelő rendszer (BSD) és mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCTA) 125 000 Ft 125 000 Ft
Elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrök 125 000 Ft 125 000 Ft
Aktív sávtartó rendszer (LKAS)
Menetstabilizáló rendszer (ESC)
Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA)
Lejtmenet vezérlő (DBC)
Visszagurulás gátló (HAC)
Immobilizer
Menet közben záródó központi zár sebesség érzékelővel
Biztonsági gyermekzár
Riasztóberendezés, központi zár
Külsű felszereltség Life Comfort Premium Style
ISG - Stop and Go rendszer (automatikus motorleállító és újraindító)
Metálfényezés 145 000 Ft 145 000 Ft 145 000 Ft 145 000 Ft
Kéttónusú fényezés (Eltérő tető és karosszériaszínek) 200 000 Ft 200 000 Ft
Defektjavító készlet
Szükségpótkerék (Megnövelt első féktárcsák választása esetén nem elérhető) 25 000 Ft 25 000 Ft 25 000 Ft 25 000 Ft
Prémium keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS - kerekenkénti visszajelzővel)
Vetítőlencsés első fényszóró
LED-es első fényszórók, statikus kanyarfényszóróval, távolsági fényszóróasszisztenssel 275 000 Ft 275 000 Ft
LED-es első helyzetjelző lámpa
LED-es nappali menetfény / DRL
LED-es hátsó lámpatest (LED-es első fényszórók rendelése szükséges) 85 000 Ft
Hazakísérő fény
Automatikus fényszóróvezérlés
Első ködlámpa 35 000 Ft 35 000 Ft 35 000 Ft 35 000 Ft
Fényezett kilincsek és külső tükrök
Elektromos külső visszapillantó tükrök
Fűtött külső visszapillantó tökrök
Tükörházba épített irányjelző
Színezett üvegek
Sötétített üvegek (hátsó ajtók, csomagtérajtó) és Solar Control hővédő üvegezés 50 000 Ft 50 000 Ft
Esőérzékelős ablaktörlő
Aero Blade ablaktörlők
Tetősín 65 000 Ft
Elektromosan nyitható tetőablak (kéttónusú tető rendelése esetén nem elérhető) 205 000 Ft 205 000 Ft
Szürke betét a hátsó lökhárítón
Tolatást segítő rendszer hátul (tolatóradar) 75 000 Ft
Első parkolást segítő rendszer (parkradar) 75 000 Ft
Oldalvédő betét (fekete)
Fényezett oldalvédő betét (szürke)
Fényes fekete hűtőmaszk
Fényes fekete hűtőmaszk, krómkerettel
Vonóhorog előkészítés 15 000 Ft 15 000 Ft 15 000 Ft 15 000 Ft
Belső felszereltség Life Comfort Premium Style
Króm belső kilincsek
Ülésfűtés elöl 65 000 Ft 65 000 Ft 65 000 Ft
Fűthető kormánykerék (Ülésfűtés elől és Bőrkormánykerék rendelése szükséges) 30 000 Ft 30 000 Ft 30 000 Ft 30 000 Ft
Prémium szövetkárpit
Bőr / szövet kombinált kárpitozás (kizárólag belső színcsomag választása esetén) 100 000 Ft 100 000 Ft 100 000 Ft
Bőr kárpitozás 295 000 Ft 295 000 Ft 295 000 Ft
Szellőztethető első ülések (Bőr kárpitozás és Elektromos állítású első ülések rendelése szükséges) 95 000 Ft 95 000 Ft
Hátsó kartámasz (Bőr / szövet kombinált, vagy Bőr kárpitozás rendelése szükséges) 25 000 Ft 25 000 Ft
Multifunkcionális kormánykerék
Bőrkormány és váltógomb 45 000 Ft
Dönthető és tengelyirányban állítható kormánykerék
Állítható magasságú vezetőülés
Elektromos állítású deréktámasz a vezetőoldalon 25 000 Ft
Elektromos állítású első ülések 150 000 Ft 150 000 Ft
60:40 arányban dönthető hátsó ülések
Első kartámasz
Térképolvasó lámpa
Csomagtartó háló az első ülések háttámláján
Fényre sötétedő belső visszapillantó tükör (ECM) 35 000 Ft
Megvilágított pipere tükrök a vezető és utasoldalon
Napszemüveg tartó
Manuális légkondicionáló
Automata légkondicionáló páramentesítő rendszerrel 100 000 Ft
Behajtható kulcs távirányítóval a központi zárhoz
Intelligens kulcsfelismerő rendszer (Smart Key) nyomógombos indítási funkcióval 125 000 Ft
Rögzítő háló a csomagtartóban
Elektromos ablakemelő elöl és hátul
Biztonsági automata elektromos ablakemelő (vezető oldalon)
HUD - Head Up Display 150 000 Ft
Monokróm műszerfalegység 3,5coll kijelzővel
Monokróm műszerfalegység 3,5coll kijelzővel, szabályozható fényerőséggel
Supervision műszeregység 4,2coll színes LCD TFT kijelzővel, szabályozható fényerősséggel 65 000 Ft
Bluetooth kihangosító
Fedélzeti számítógép
Sebességtartó és -korlátozó automatika
Vezetéknélküli töltőberendezés 35 000 Ft
12 Voltos csatlakozó a műszerfalon és a csomagtérben
Technikai felszereltség Life Comfort Premium Style
Integrált audio rendszer, 5coll monokróm kijelzővel
Display audio rendszer, telefon tükrözéssel, 7coll színes érintőkijelzővel, tolatókamerával 245 000 Ft 245 000 Ft
DAB Digitális rádióantenna 80 000 Ft 55 000 Ft 55 000 Ft 55 000 Ft
6 hangszóró
USB + AUX csatlakozók, MP3 támogatás
- Széria       - Rendelhető       - Csomagban       - Nem rendelhető      
További információkért kattintson ide és töltse le az árlistát!
MOTOR KIVÁLASZTÁSA »
Gyári tartozékok Cikkszám Bruttó listaár
Ehhez a típushoz tartozó tartozék ajánlatokért kérem keresse kollégáinkat!
Eredeti Hyundai tartozékok. Valamennyi ár Ft-ban értendő és tartalmazza a 27 % Áfa-t. Az árak a felszerelés munkadíját nem tartalmazzák. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A Hyundai fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az Ön gépjárművéhez való alkatrészekről, tartozékokról, és az azokhoz tartozó cikkszámokról, valamint a tartozékok kombinálhatóságáról, érdeklődjön Kollégánktól. Az alkatrész és tartozék árak, csak a megadott cikkszámra érvényesek. Egyes termékek felszereléséhez pótalkatrész szükséges. A felszereléshez szükséges pótalkatrészekről, valamint azok áráról, és további tartozékokról valamint alkatrészekről érdeklődjön kollégánktól.
Típus: Life Comfort Premium Style
csomag leírása » csomag leírása » csomag leírása » csomag leírása »
1.6 CRDi LP M/T
5 349 000 Ft
5 599 000 Ft
5 849 000 Ft
6 599 000 Ft
dizel változat részletes leírás »
1.6 CRDi HP M/T
6 099 000 Ft
6 349 000 Ft
dizel változat részletes leírás »
1.0 T-GDi M/T
4 649 000 Ft
4 999 000 Ft
5 249 000 Ft
5 999 000 Ft
benzin változat részletes leírás »
1.6 T-GDi 2 WD DCT
6 099 000 Ft
6 349 000 Ft
7 099 000 Ft
benzin változat részletes leírás »
1.6 T-GDi 4 WD DCT
6 599 000 Ft
6 849 000 Ft
7 599 000 Ft
benzin változat részletes leírás »
1.6 CRDi HP 4 WD DCT
6 599 000 Ft
6 849 000 Ft
7 599 000 Ft
változat részletes leírás »
Valamennyi ár Ft-ban, kedvezmény nélkül értendő. A bruttó árak a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A Hyundai fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árlista 2011/01/01-től visszavonásig, vagy a következő árlista kibocsátásáig érvényes. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön kollégáinknál. A Hyundai 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás biztosítási termék, a biztosítás pontos feltételeiről a Márkakereskedéseink ügyfélterében elérhető Ügyféltájékoztató valamint az Általános Szerződési Feltételek segítségével tájékozódhat.
Szervizajánlatok gyártásban
nem lévő modellekre
Így Önnek már nem kell lemondania a Hyundai Márkaszervizek szakértelméről, a gyári minőségről, a legmodernebb eszközökről, műszerekről, és még a pénztárcáját is megkíméli.
  • Már 2 990 Ft-tól
Hírlevélre feliratkozás
Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, kérjük adja meg email címét.
Hyundai Gablini morzsái
style: innovo © Hyundai Gablini 2010