Tesztvezetésre
jelentkezés
Ajánlatkérés
NON-STOP 0-24-ig

A vadonatúj Hyundai KONA Electric

Lenyűgöző elektromos vezetési hatótávolság, merész formaterv, tágas SUV sokoldalúság

 

 

A Te autód, Te töltöd meg energiával

Sokoldalú és élmény vezetni, a vadonatúj KONA Electric az első elektromos B-szegmens SUV Európában. Ez az úttörő jelentőségű újdonság a lenyűgöző elektromos hatótávolságot merész és tágas SUV stílussal ötvözi - kompromisszumok nélkül!

 

Flexibilis töltés

Töltsd fel otthon éjszaka vagy tölts rá útközben egy gyorstöltő állomáson. A KONA Electric számos flexibilis töltési lehetőséget kínál. A lítium-ionos akkumulátor telep alacsonyabb memória érzékenységet, kiváló töltési és kisütési hatékonyságot és kiemelkedő maximális kimenő teljesítményt nyújt.

 

 

Állítható fékenergia-visszanyerés

A rendszer visszatáplálja a plusz energiát oly módon, hogy a villanymotort használja a fékek helyett a gépjármű lelassítására. A fékenergia-visszanyerő rendszer által generált energiát az akkumulátor tárolja el, segítve a KONA Electric-et az egészséges töltöttségi állapot (SOC) fenntartásában. A vezető a kormánykerék mögötti váltófülekkel könnyedén szabályozhatja a fékenergia-visszanyerés szintjét.

 

Head-up display (HUD)


A könnyű láthatóság érdekében kiemelkedő fényerővel bíró, új head-up display segíti a biztonságos vezetést olyan fontos információk közvetlenül a vezető látótengelyében való megjelenítésével, mint például a sebesség, a navigációs parancsok és a figyelmeztető lámpák.

 

Új, 7”-os műszerfal


Az innovatív, 7 "-os digitális műszerfal jelzi a meghajtási üzemmódot és figyeli az energiaáramlást valamint az akkumulátor töltöttségi szintjét. Elég egyetlen pillantást vetni a műszerfalra és máris láthatod, miként befolyásolja vezetési stílusod a meghajtási módot.

További információkért kattintson ide és töltse le az árlistát!
Biztonsági felszereltség Premium Edition Style Edition
Autonóm vészfékező rendszer városi, és városon kívüli, és gyalogosfelismerő móddal
Elektromos szervokormány (MDPS)
Üzemmód váltó kapcsoló
Vezetö és utas oldali légzsák
Oldallégzsákok elöl
Függönylégzsákok
ABS + tárcsafék elöl és hátul
Elektronikus rögzítőfék (EFB)
Holttér figyelő rendszer (BSD) és mögöttes kersztirányú forgalomfelület (RCTA)
Elektromosan behajtható külső tükrök
Aktív sávtartó rendszer (LKAS)
Menetstabilizáló rendszer (ESC)
Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA)
Lejtmenet vezérlő (DBC)
visszagurulás-gátló (HAC)
Immobilizer
Menet közben záródó központi zár sebesség érzékelővel
Biztonsági gyermekzár
Riasztóberendezés, központi zár
- Széria       - Rendelhető       - Csomagban       - Nem rendelhető      
További információkért kattintson ide és töltse le az árlistát!
MOTOR KIVÁLASZTÁSA »
Gyári tartozékok Cikkszám Bruttó listaár
Ehhez a típushoz tartozó tartozék ajánlatokért kérem keresse kollégáinkat!
Eredeti Hyundai tartozékok. Valamennyi ár Ft-ban értendő és tartalmazza a 27 % Áfa-t. Az árak a felszerelés munkadíját nem tartalmazzák. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A Hyundai fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az Ön gépjárművéhez való alkatrészekről, tartozékokról, és az azokhoz tartozó cikkszámokról, valamint a tartozékok kombinálhatóságáról, érdeklődjön Kollégánktól. Az alkatrész és tartozék árak, csak a megadott cikkszámra érvényesek. Egyes termékek felszereléséhez pótalkatrész szükséges. A felszereléshez szükséges pótalkatrészekről, valamint azok áráról, és további tartozékokról valamint alkatrészekről érdeklődjön kollégánktól.
Típus: Premium Edition Style Edition
csomag leírása » csomag leírása »
Elektromos
9 399 000 Ft
11 899 000 Ft
változat részletes leírás »
Valamennyi ár Ft-ban, kedvezmény nélkül értendő. A bruttó árak a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A Hyundai fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árlista 2011/01/01-től visszavonásig, vagy a következő árlista kibocsátásáig érvényes. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön kollégáinknál. A Hyundai 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás biztosítási termék, a biztosítás pontos feltételeiről a Márkakereskedéseink ügyfélterében elérhető Ügyféltájékoztató valamint az Általános Szerződési Feltételek segítségével tájékozódhat.
Új Kona Electric videók Új Kona Electric hírek és tesztek
Jelenleg nincs ehhez a modellhez kapcsolodó anyag a rendszerünkben!
Szervizajánlatok gyártásban
nem lévő modellekre
Így Önnek már nem kell lemondania a Hyundai Márkaszervizek szakértelméről, a gyári minőségről, a legmodernebb eszközökről, műszerekről, és még a pénztárcáját is megkíméli.
  • Már 2 990 Ft-tól
Hírlevélre feliratkozás
Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, kérjük adja meg email címét.
Hyundai Gablini morzsái
style: innovo © Hyundai Gablini 2010