Felhasználási feltételek
Tisztelt Ügyfelünk, Kedves Hyundai Tulajdonos!
Jogi-és adatvédelmi rendelkezések
Az alábbi feltételek az internetes oldal használatát szabályozzák. A weboldal elérésével, böngészésével és használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el e feltételeket. Amennyiben feltételeinket nem fogadja el, kérjük azonnal zárja be az oldalt. Néhány kifejezés meghatározása a szöveg végén található. A Gablini Kft. külön értesítés nélkül, bármikor módosíthatja ezen Üzletszabályzatot, valamint az oldalon szereplő bármely más információt, a jelenlegi közzététel frissítésével.

Vissza az oldal tetejére

Nem személyes jellegű adatok automatikus gyűjtése
Önről nem személyes jellegű adatok automatikusan gyűjthetők az internetes oldal meglátogatásakor (például az Ön által használt internetes böngésző típusa, vagy az Ön által utoljára meglátogatott internetes oldal címe). Ezek alapján az Ön személye nem azonosítható, de a Gablni Kft.-nek segítséget nyújt az oldal tökéletesítésében (például a népszerű oldalak feltérképezésével). Az oldal látogatásakor bizonyos információk az Ön számítógépén automatikusan letárolásra kerülhetnek, ezeket a közismertebb néven "cookie"-nak nevezünk. A "cookie" célja például az információk újbóli begépelésének elkerülése az oldal újbóli meglátogatásakor. Amennyiben ezt a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, kérjük tiltsa le internetes böngészőjében az erre vonatkozó opciókat. A Gablini Kft. által eszközölt folyamatos műszaki fejlesztések biztosítják a biztonsági intézkedések meglétét és folyamatos fejlesztését az Ön személyes adatainak védelmében.

Vissza az oldal tetejére

Irányadó jog
Az internetes oldal használatával ön elfogadja, hogy az oldalon található kommunikáció valamint az adatkezelés vonatkozásában a magyar jog az irányadó.

Vissza az oldal tetejére

Meghatározások
"Hivatalos Márkakereskedő / Márkaszerviz" a Hivatalos Márkakereskedő/Márkaszerviz Hálózat tagját jelenti. " Hivatalos Márkakereskedő / Márkaszerviz Hálózat " a Hyundai által Magyarországon hivatalos márkakereskedőnek / márkaszerviznek kinevezett jogi személyeket jelenti. "Szellemi Tulajdon jogok " a törvény által elismert szellemi alkotáshoz fűződő jogok összessége, beleértve a szerzői-, tervezői- és kereskedelmi jogokat is. A Gablini cégcsoport, az összes hozzá tartozó céget jelenti, mint a Gablini Kft., a Gablini Vagyonkezelő Zrt., a Gablini Szerviz Kft., valamint a G-F'92 Kft.

Vissza az oldal tetejére

Kockázatok és felelősség
A weboldal tulajdonosa a Gablini Kft. (székhely: 1141 Budapest, Nótárius 5-7,). Ön ezt az oldalt kizárólag a saját felelősségére használja. A Gablini Kft. nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes. A Gablini Kft. nem garantálja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő károkért a Gablini Kft. felelősséget nem vállal.

Vissza az oldal tetejére

Szellemi tulajdon jogok
Az oldallal kapcsolatos és azon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog kizárólagos tulajdonosa a Gablini Kft. (a továbbiakban: Gablini). A Gablini előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen információ sem másolható az oldalról. Ön csak az oldal megtekintésére és az oldal tartalmának kinyomtatására jogosult. Az oldalon található információkat, anyagokat csak személyes használatára és / vagy a Gablini termékeivel kapcsolatos döntéseihez használhatja fel. Az oldalon megtekintett, vagy az arról kinyomtatott tartalom nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető.

Vissza az oldal tetejére

Termékek és árak
A Gablini folyamatosan törekszik termékeinek korszerűsítésére, ez okból az oldalon található bármely információ változhat. Az oldalon található specifikációk, modellek, képek, árak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, és a megtekintés időpontjában lehet, hogy már nem időszerűek. A legfrissebb információkért, valamint a specifikációk és az árak megerősítéséért, kérjük lépjen kapcsolatba a Gablini munkatársaival. Az alkalmazott műszaki megoldások miatt az internetes oldalon bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől.

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolatfelvétel a Hyundai Gablinival
Ha kapcsolatba kíván lépni velünk, a következő címen írásban megteheti: Gablini Kft. Ügyfélszolgálati Központ (H-1141 Budapest, Nótárius u. 5-7, E-mail: info@gablini.hu).

Vissza az oldal tetejére

Szervizajánlatok gyártásban
nem lévő modellekre
Így Önnek már nem kell lemondania a Hyundai Márkaszervizek szakértelméről, a gyári minőségről, a legmodernebb eszközökről, műszerekről, és még a pénztárcáját is megkíméli.
  • Már 2 990 Ft-tól
Hírlevélre feliratkozás
Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, kérjük adja meg email címét.
Hyundai Gablini morzsái
style: innovo © Hyundai Gablini 2010