Gablini Gábor
A Gablini cégcsoport története

 

A 80-as évek végén azért indultam el a saját utamon, mert szerettem volna szakmámat, az autószerelést, másként csinálni, mint a többség. Több évtizednyi állami javítóműhelyben megszerzett tapasztalattal a hátam mögött úgy gondoltam, lehet ezt az érdekes és izgalmas szakmát magasabb szinten űzni, mint az akkoriban szokás volt. Ahol nem az ügyfél volt a fontos, ahol sokszor a „pult alól” kerültek elő a hiányzó alkatrészek, és ahol a szerelők arra az autóra figyeltek csak, ahol a tulajdonos megfelelő „extra motivációt” adott a munkához.
Kezdettől úgy gondoltam, hogy egy jó műhely ennél többről szól. Az ügyfelek bizalmáról, a tisztességgel elvégzett munka öröméről, arról a nyugalomról, ami akkor tölt el, amikor a megoldhatatlannak tűnő hibákat is sikerül megtalálni, kijavítani. Mindezt kiváló minőségben és korrekt áron, hogy az ügyfél ne azért jöjjön vissza, mert máshová nem mehet, hanem mert elégedett!
Ezért is adtam a nevemet a vállalkozásomhoz. Mert a név garanciát jelent. Nem lehet elbújni egy jól hangzó márkanév mögé. A saját nevével az ember a legtöbbet adja a vállalkozásához, amit csak adhat – önmagát.
A kezdetben apró, de korszerű műhelyünk hamar hírnévre tett szert, munkánk minősége az ország határán is túljutott. Ennek köszönhetően, elsők között kezdhettük meg Magyarországon az új Peugeot gépkocsik szervizelését és forgalmazását. Az első „fecskét” az évek során több is követte, így ma már öt telephelyen öt márkát forgalmazunk.

Az autóipar körül forog az életem, számomra szinte mindent ez jelent. Ezért dolgozom közel negyven éve. Büszke vagyok arra, hogy olyan munkatársak vesznek körül, akik hozzám hasonlóan az elégedett, visszatérő vevőben, a megújulásban és az állandó tanulásban hisznek.

Gablini Gábor neve összeforrt az autókereskedelemmel. Az egykori autószerelő mára az ország egyik legismertebb autókereskedője lett, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke, az Európai Peugeot Márkakereskedők Szövetségének alelnöke.
A Gablini csoport Nissan, Peugeot, Hyundai és Kia márkákat forgalmaz, valamint az Infiniti kizárólagos partnere.

 

A Gablini cégcsoport mérföldköveie

 

1988. január 1-jén megnyílt Gablini Gábor autójavító műhelye.

1989-ben elsőként kötött megállapodást a francia Peugeot magyarországi képviselőjével gépkocsik forgalmazására és teljes körű szervizelésére.

1996 áprilisában a Gablini Zugló (Peugeot kereskedés és szerviz) megnyitotta kapuit.

2001 februárjára zöldmezős beruházásként felépült a Gablini M3 márkakereskedés, a világ első Blue Box technológiás, új értékesítési koncepciót alkalmazó Peugeot mintaszalonja és márkaszervize.

2006 szeptemberében indult a Nissan márka forgalmazása az M3-as telephelyen, valamint a cég átvette a Nissan Gödöllőt, ahol a Nissan értékesítési tevékenység kibővült a Kia gépkocsik forgalmazásával.

2007 májusában megindult a Nissan értékesítés Zuglóban is.

2008-ban a cégcsoport átvette a Summit Autó Zrt-t (budaörsi telephellyel), ezzel, a márka kiemelt hazai forgalmazójává vált, a személygépjárműtől kezdve a terepjárókon át egészen a sportautóig, minden szegmenst képviselve.

2008-ban a Nissan Gablini Budaörs kizárólagos GT-R értékesítési pont lett.

2009-ben az Infiniti márka kizárólagos forgalmazói lettünk Magyarországon.

2010 szeptemberében cégcsoportunk a Hyundai márka forgalmazását kezdte meg az M3-as telephelyén.

2013-ban Budaörsön elkészült az első villámtöltő és megkezdtük az elektromos Nissan Leaf forgalmazását

2015-ben értékesítettük Magyarország első, 65 darabos Leaf flottáját a Green taxi vállalatnak

2015 szeptemberében Budaörsön megnyílt új Peugeot szalonunk. Így mind a francia márkát, mind pedig a Nissant már három szalonban értékesítjük.

2016 július 27-én két új villámtöltő átadásával immáron minden Nissan Gablini szalon mellett (Budaörs, M3, Zugló) üzemel 50kW-os CHAdeMO rendszerű gyorstöltő.

2016 augusztusában a cégcsoportunk kiérdemelte a Business Superbrands 2016 díjat.

2017-ben Type 2-es gyorstöltésre nyílt lehetőség a Gödöllői KIA és a megújult Hyundai M3 szalonnál.

2018-ban 30 éves lett a Gablini cégcsoport és harmadszor is kiérdemelte a Business Superbrands díjat.

Szervizajánlatok gyártásban
nem lévő modellekre
Így Önnek már nem kell lemondania a Hyundai Márkaszervizek szakértelméről, a gyári minőségről, a legmodernebb eszközökről, műszerekről, és még a pénztárcáját is megkíméli.
  • Már 2 990 Ft-tól
Hírlevélre feliratkozás
Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, kérjük adja meg email címét.
Hyundai Gablini morzsái
style: innovo © Hyundai Gablini 2010