Hyundai Gablini
Online szerviz bejelentkezés
Márkaszervizeink a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, és a Hyundai gépkocsijának javításához szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek. Szerelőink mind minősített Hyundai szerelők, folyamatosan vesznek részt a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák. Képzett szerelőink szakértő szemekkel nézik át gépkocsiját, és a szükséges javításokról még a munka megkezdése előtt árajánlatot készítenek Önnek. Nincsenek meglepetések, ügyfeleink kizárólag azért fizetnek, amit megrendeltek tőlünk.
Autó típusa*:
Évjárat:
Rendszám*:
Alvázszám*:
Választott telephely:
Üzenet:
Az Ön vezetékneve*:
Az Ön keresztneve*:
Az Ön e-mail címe*:
Az Ön telefonszáma*:
Időpont foglalás napja:
Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a HYUNDAI GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!
Feliratkozom a GABLINI hírlevelére:
Igen
Nem
Szervizajánlatok gyártásban
nem lévő modellekre
Így Önnek már nem kell lemondania a Hyundai Márkaszervizek szakértelméről, a gyári minőségről, a legmodernebb eszközökről, műszerekről, és még a pénztárcáját is megkíméli.
  • Már 2 990 Ft-tól
Hírlevélre feliratkozás
Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben információkat küldjünk Önnek akcióinkról, újdonságainkról, kérjük adja meg email címét.
Hyundai Gablini morzsái
style: innovo © Hyundai Gablini 2010