Hyundai Tucson Hybrid
TUCSON Hybrid. / TUCSON Plug-in Hybrid.
Szálljon be. Emelkedjen ki.

Úttörő formaterv. Felvillanyozó teljesítmény.

Köszöntjük a forradalomban. A vadonatúj Tucson fejlett formaterve nem csupán az elődmodell evolúciója, hanem teljes körű dizájn-forradalom. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint a kategória egyik leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát nyújtja.

 
 

Villamosított hajtásláncok.

Válasszon a szegmens sokoldalú villamosított hajtáslánc-kínálatából, a 48 voltos mild hibridtől kezdve a hibriden át a plug-in hibridig.

 
 

Úttörő formaterv.

Dinamikus, geometrikus formavilága, éles törésvonalai és a világon elsőként alkalmazott parametrikus rejtett lámpatestek együtt különlegesen erőteljes megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj Tucsonnak.

 
 

Kategóriaelső biztonság.

A vadonatúj Tucson a kategória legkiválóbb fejlett vezetőtámogató rendszereit, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagját kínálja, így minden eddiginél nagyobb biztonságban érezheti magát.

 

Külső

A formaterv evolúciójának forradalma.

A vadonatúj Tucson kifinomult formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír. A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai. A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a Tucson robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

 

Parametrikus rejtett lámpatestek.

A parametrikus hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázata abban a pillanatban átalakul, amint útnak indul az autó. Az ultramodern féltükrös világítástechnológiának köszönhetően a LED-es nappali világítás felkapcsolásakor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek, egyedülálló, modern fénykarakterrel ruházva fel az autót. Amint leállítjuk a motort, a fények ismét beleolvadnak a hűtőrácsba.

 

Krómozott karaktervonal.

A vadonatúj Tucson sportos érzékiségét az a krómozott, parabolikus dekorvonal teszi még hangsúlyosabbá, amely az oldalsó tükröktől kiindulva egészen a C-oszlopig húzódik.

 

LED-es hátsó lámpatestek.

Hátul parametrikus rejtett világítást alkalmazó, széles LED-es lámpatestekkel folytatódik a formai tematika.

 

19 colos könnyűfém keréktárcsák.

Az opciós 19 colos keréktárcsák optimális arányokkal ruházzák fel a lenyűgöző Tucsont, még inkább kihangsúlyozva annak látványos megjelenését.

 

Koncepciójárműből lett forradalmian újszerű szabadidőjármű.

A vadonatúj Tucson progresszív formanyelve a 2019. évi Los Angeles-i AutoMobility kiállításon bemutatott, sokat méltatott Vision T szabadidőjármű-tanulmányból merített ihletet. A tanulmányautó éles törésvonalai és futurisztikus formavilága jól felismerhetők a merész új kompakt szabadidőjárműben, amely az első olyan szabadidőjármű a Hyundai kínálatában, amelyet a vállalat új 'érzéki sportosság' formanyelvét követve fejlesztettek ki.

 

Beltér

 

Az Interspace szépsége.

A vadonatúj Tucson kifinomult, tágas belső tere, az Interspace leginkább egy olyan rendezett szobára emlékeztet, ahol felülemelkedhetünk a mindennapok gondjain. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

 

Környezeti hangulatvilágítás.

Állítsa be kedve szerint a világítást. A hangulatvilágítás 64 különböző színben, fényereje 10 fokozatban szabályozható, így minden hangulathoz tökéletesen igazodik. A fény a műszerfal aljából, a vezeték nélküli töltőfelületről, valamint az ajtózsebekből árad.

 

Elektronikus váltóvezérlés.

A sebességváltó elektronikus kezelőszerveit az ergonomikus kialakítású kartámasszal integrálták, így ösztönösen használhatók. A megoldás nagyban hozzájárul a belső tér letisztult megjelenéséhez.

 

Még tágasabb.

A vadonatúj Tucson minden eddiginél tágasabb belső tere a nagyobb autókban megszokott kényelmet és helykínálatot nyújtja az utasoknak. Még tágasabb hátsó lábtér.

 

Sokoldalú ülésállítás.

A fokozott praktikum és variálhatóság érdekében a hátsó ülések 40:20:40 arányban osztottak. Ráadásul a csomagtartó oldalfalán elhelyezett karokat meghúzva a távolból is dönthetők.

 

Még tágasabb csomagtartó.

A csomagtartó tágasabb lett: a választott kiviteltől és hajtáslánctól függően alaphelyzetben akár 620 litert, az üléseket lehajtva akár 1799 litert kínál a csomagok elhelyezésére.

 

Kényelem

Kiemelkedő kényelem és praktikum.

A vadonatúj Tucson a sokoldalúság és az online kapcsolódás mellett a kényelem és a praktikum terén is kiemelkedően teljesít. Az olyan intelligens megoldásoknak köszönhetően, mint a távolból dönthető ülések vagy a beszállást megkönnyítő, ötletes ülésmozgató rendszer, a csomagok ugyanolyan könnyen és gyorsan bepakolhatók, mint amilyen egyszerűen a hátsó utasok be- és kiszállhatnak. Az első és hátsó ülésfűtés, valamint az indirekt légbevezetésű, háromzónás klímaberendezés minden eddiginél kellemesebb belső környezetet teremtenek.

 

Beszálláskönnyítő rendszer.

Az ötletes funkció lehetővé teszi, hogy a vezető az ülésen elhelyezett gombbal eltolja az első utasülést, illetve szabályozza a háttámla dőlésszögét, megkönnyítve az utasok beszállását, illetve elhelyezkedését.

 

Távolból dönthető hátsó ülések.

Bepakolná a csomagokat, de még több helyre van szüksége? Semmi probléma. A csomagtartó oldalfalán elhelyezett karokat meghúzva az üléstámlák a távolból is dönthetők.

 

Multi-Air Mode technológia.

Tökéletesen személyre szabott komfort. A vadonatúj Tucson az első olyan Hyundai gépkocsi, amely rejtett Multi-Air Mode technológiát alkalmaz. Ez a rendszer közvetlen és indirekt légbevezető nyílásokkal szolgálja ki a fűtési és klímaberendezést, finomabb légáramlást, ezáltal pedig kellemesebb utazási környezetet teremtve.

 

Háromzónás klímaberendezés.

Hogy mindenki élvezze az utazást. A háromzónás klímaberendezés az elöl utazók mellett immár a hátsó utasokat is kiszolgálja.

 

Kapcsolódás

Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

A vadonatúj Tucson magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat - mint az okostelefon-tükrözést - és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyekkel okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

 

10,25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület.

Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul az érintésérzékeny középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.

 

10,25 colos digitális műszeregység.

A digitális műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Az árnyékoló nélküli műszeregységnek köszönhetően a belső tér még nyitottabbá vált.

 

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén az utasok zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehetnek igénybe a vadonatúj Tucson fedélzetén: utazásukat online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

 

Biztonság

A kategória legjobbjai közé tartozó, megnyugtató biztonsági felszereltség.

A vadonatúj Tucson fejlett vezetőtámogató rendszereket, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagja a kategória legjobbjai közé tartozik, így az autó utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

 

Autópálya asszisztens (HDA).

A vadonatúj Tucson elsőként kapott autópálya menettámogató funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást a navigációs alapú intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

 

Holttér figyelő rendszer (BVM).

A digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti a vadonatúj Tucson bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.

 

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

 

Automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer (RSPA).

A vadonatúj Tucson képes távvezérléssel leparkolni, vagy kiállni a parkolóból. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

 

Távolsági fényszóróasszisztens (HBA).

A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a rendszer már nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

 

Fokozott biztonság hét légzsákkal.

A továbbfejlesztett, hét légzsákból álló rendszer fontos újdonsága az első üléssori központi légzsák, amelyhez hasonlóval eddig nem találkozhattunk a szegmensben.

 

Teljesítmény

Villamosított hajtásláncok legszélesebb választéka.

A vadonatúj Tucson a kompakt szabadidőjárművek között páratlanul gazdag villamosított hajtáslánc-választékot kínál, amelyek a vezetési élmény megőrzése mellett biztosítanak kedvezőbb károsanyag-kibocsátást. 48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid: Ön választ. Hagyományos benzin- és dízelmotorokkal is rendelhető.

 

Hibrid.

Felvillanyozó takarékosság. A hibrid hajtáslánc az új 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotorból, valamint egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotorból áll.

 

Plug-in hibrid.

Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A vadonatúj Tucson 2021-től az 1.6 T-GDI motorra épülő, 265 lóerős plug-in hibrid kivitelben is elérhető lesz.

 

48V mild hibrid.

A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

 

HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

Rossz idő? Hajtűkanyar? Semmi probléma. Az innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszer optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít.

 

Elektronikusan szabályozott felfüggesztés (ECS).

A csillapítás mértékének kerekenkénti módosításával az ECS egyszerre mérsékli az oldaldőlést, a bólintást és az ágaskodást, illetve a karosszéria függőleges kimozdulását, így biztosítva jobb rugózási komfortot és vezethetőséget.

 

Terepüzemmód-választó.

Hó? Homok? Sár? Semmi probléma. A terepüzemmód-választó rendszer segítségével könnyedén válthat üzemmódot, a különböző helyzetekre optimalizálva a menetjellemzőket, valamint az összkerékhajtási rendszer beállításait.

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj Tucson is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj Tucson nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik kiváló garanciális konstrukcióját - alapáron.

 
 
*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Rendben