fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

ASSISTANCE

HYUNDAI ASSISTANCE: MÁR IDŐSEBB JÁRMŰVEKNEK IS

A Hyundai 2011. március 21-től kiterjeszti Hyundai Assistance szolgáltatását olyan 2005. január 1. után forgalomba helyezett Hyundai gépkocsival rendelkező ügyfeleinek is, akik autója már túl van a garanciális időszakon. 

A garanciális időszak alatt ingyenesen adott Assistance szolgáltatás annak lejárta után ugyanazokkal a feltételekkel bármikor egy éves időtartamra meghosszabbítható a szolgáltatás megvásárlásával. 

A szolgáltatás díja: 9 390 Ft egy évre, amely tartalmazza az ÁFA-t. 

Így már az idősebb Hyundai gépkocsi-tulajdonosai sem maradnak segítség nélkül, ha az utazásaik során bármi történik autójukkal.

A Hyundai Assistance – 

az év 365 napján napi 24 órában működő diszpécserközpontja Magyarországról a 06-80-200-948-as ingyenes zöldszámon, külföldről a Hungary directen keresztül szintén ingyenesen hívható +36-1-345-1768 telefonszámon érhető el. 

 

A szolgáltatás igénybevételének alapfeltétele:

  • bármilyen, a meghibásodást, esetleg balesetet követő intézkedés előtt a diszpécserközpontot kell hívni, mivel első lépésben a központ munkatársa hagyja jóvá a segítségnyújtás jogosságát. 
  • Szintén lényeges feltétel, hogy a tulajdonos az előírásoknak megfelelően, szakszervizben végeztesse el a kötelező karbantartási feladatokat.

Az Assistance szolgáltatás teljes körű védőernyőként óvja a bajba került Hyundai tulajdonosokat. A több igénybe vehető segítségnyújtás alappillére a hibás gépjármű helyszíni javítása és/vagy márkaszervizbe szállítása, amely baleset esetén is kérhető.

Meghibásodás esetén a Hyundai Assistance tagja csereautót* is kaphat legfeljebb négy napra, ami a tapasztalatok alapján általában elegendő a felmerülő hiba kijavítására.

A Hyundai Assistance szolgáltatás feltételeit és további részleteit megtalálja a gépkocsi eredeti Garancia- és szervizfüzetében.

Azon kedves ügyfeleink, akik megvásárolták a szolgáltatást, a Hyundai Assistance Általános Szolgáltatási Feltételeit, ide kattintva letölthetik pdf formátumban.

Az eddigieknél is nyugodtabb autózást kíván a Hyundai!

*A csereautó letétköteles szolgáltatás, a letét összege a jármű Casco biztosításának önrészével egyenlő.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.