fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Hyundai i30 N.

Váltson pillanatot.

A megbabonázó menetdinamika új szintje.

A díjnyertes i30 N bemutatása óta azon dolgozunk, hogy a nagyszerűt még tökéletesebbé tegyük. A sikeres i30 N TCR versenyautóval szerzett tapasztalatainkat felhasználva, az ügyfeleink lelkes közösségétől kapott visszajelzések alapján alapvető módosításokat hajtottunk végre – ilyen az új, olajfürdős nyolcfokozatú duplakuplungos, kormányról kapcsolható sebességváltó (N DCT) bevezetése, a Performance csomagban elérhető teljesítmény és forgatónyomaték növelése, vagy a kistömegű, kovácsolt könnyűfém keréktárcsák megjelenése.

Performance csomag.

A felülmúlhatatlan vezetési élményre tervezett, új i30 N több teljesítményt, friss stílust és a legmodernebb intelligens technológiákat kínálja. A páratlan teljesítményt és versenypályára termett menetdinamikát komfortos közúti alkalmassággal párosítja - szó szerint a mindennapokra termett versenyautó.

Alapkivitel.

A hatfokozatú kézi sebességváltóval szerelt, alapkivitelű új i30 N legnagyobb teljesítménye 250 LE, maximális forgatónyomatéka 353 Nm. Végsebesség: 250 km/óra.

Kistömegű alkatrészek.

Az N Light sportülés és a 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa alkalmazásával elért tömegcsökkentés jobb menetdinamikát és pontosabb irányíthatóságot eredményez, és ezáltal dinamikusabb vezetési élményt szavatol.

Újraalkotja a vezetési élmény fogalmát. Ismét.

A felülmúlhatatlan vezetési élményre tervezett, új i30 N több teljesítményt, friss stílust és a legmodernebb intelligens technológiákat kínálja. A páratlan teljesítményt és versenypályára termett menetdinamikát komfortos közúti alkalmassággal párosítja – szó szerint a mindennapokra termett versenyautó.

KÜLSŐ: Még több izgalom, még jobb teljesítmény.

Az új i30 N versenypályán született, és ez meg is látszik rajta. A dizájn megújítása során a menetdinamikai teljesítmény javítására törekedtünk. Többről van ugyanis szó, mint látványról: a menetdinamika vezérelte az olyan módosításokat, mint az új, agresszív megjelenésű első lökhárító, amelynek beépített légbeömlői mérséklik a légörvények kialakulását, és ezáltal javítják az autó aerodinamikai teljesítményét. Az új, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák fantasztikusan néznek ki, és mivel könnyebbek, csökkentik a rugózatlan tömeget, ami jobb vezethetőséget és erőátvitelt eredményez.

Szemből.

A V alakú nappali világítással felszerelt, új LED-es fényszórók elnyúlnak egészen a széles, megújult N hűtőmaszkig, amely optimális hűtést biztosít a motornak.

Oldalról.

Oldalnézetből az egyik legizgalmasabb részlet a Hyundainál most először alkalmazott, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, amelyre kifejezetten az i30N-hez optimalizált Pirelli P Zero abroncsokat szereltünk.

Hátulról.

Az új hátsó lökhárítót integrált ködlámpa, piros karaktervonal, valamint két, különösen nagy átmérőjű kipufogó végcső teszi hangsúlyossá. Az átrajzolt hátsó lámpatestek karakteres új LED-es rajzolatot kaptak.

Beltér: Még sportosabb vezetői környezet.

Izgalmas és testhez álló: az új i30 N kecses, sportos utasterét az autózást szenvedélyesen szerető emberek tervezték, hozzájuk hasonló autórajongók számára. A vezetői környezet legalább olyan sportos, mint amennyire kényelmes. Az ergonómia egyértelműen vezetőközpontú: minden azonnal leolvasható és könnyen elérhető.

N Light ülések

A könnyű sportülések prémium bőr / Alcantara kárpitozást kapnak, az integrált fejtámaszt megvilágított N logó díszíti, a kiváló oldaltartásról hangsúlyos oldalsó párnázat gondoskodik.

Váltson villámgyorsan

A motorsport ihletésű váltófülekkel gyorsan és könnyedén kapcsolhat a fokozatok között. Mivel közvetlenül a kormánykerékre szereltük őket, kanyarban is könnyedén használhatók.

N műszerfal

Egyetlen pillantással leolvasható róla a motorolaj hőmérséklete, a forgatónyomaték vagy a töltőnyomás. A pályahasználatot váltófények segítik. A fordulatszámmérő LED-ekkel jelzett piros zónája a menetdinamika függvényében változik.

Kapcsolódás

A legmodernebb technológiákkal és innovatív funkciókkal felszerelve.

Élvonalbeli intelligens technológiai megoldások várják, mint a 10,25 colos érintőképernyő, amelyen keresztül mindent közvetlenül elérhet, a navigációs szolgáltatásoktól kezdve az okostelefon-tükrözésen át a Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig. Vezérelje autóját telefonjáról – vagy akár szóbeli parancsokkal. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár hozzá a Hyundai LIVE szolgáltatásaira – köztük a valós idejű parkolási és forgalmi információkra.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az új i30 N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját – alapáron.

Széria
Rendelhető
Csomagban
Nem rendelhető
Csomagok i30 N
Téli csomag: Ülésfűtés elől, Fűthető kormánykerék 100 000 Ft
Kényelmi csomag (N option üléscsomag választása esetén nem elérhető): Elektromosan behajtható külső tükrök, Bőr / szarvasbőr kárpitozás, Elektromosan állítható első ülések, Vezetőülés memóriafunkcióval, Combtámasz az utasoldalon, Elektromos állítású deréktámasz az utasoldalon 500 000 Ft
Comfort csomag: Elektromosan behajtható külső tükrök, Üdvözlő fény a külső tükrökben, Intelligens kulcsfelismerő rendszer, nyomógombos indítással, Parkolást segítő rendszer elől, Esőérzékelős ablaktörlő 250 000 Ft
Performance csomag: 280 LE megnövelt teljesítmény, 19'' 8.0J kovácsolt könnyüfém keréktárcsák, 235/35 Pirelli P-zero gumiabroncsok, Megnövelt hűtött első féktárcsák, Megnövelt hűtött hátsó féktárcsák, Aktív differenciálzár, Aktív kipufogóhang vezérlés 990 000 Ft
N option üléscsomag (Téli csomag rendelése szükséges): Bőr / szarvasbőr könnyített ülések, Rögzített fejtámla 550 000 Ft
Navigációs csomag: 10,25'' színes érintő kijelző, integrált, magyar nyelvű navigációs rendszerrel, Mapcare térképfrissítés 10 éven át, Vezetékes Apple Carplay és Android Auto támogatás (elérhetőségéről tájékozódjanak az Apple és Android honlapján) + Bluelink telematika, csatlakoztatott gépjármű szolgáltatások, 5 év előfizetés, gépjármű összeköttetése mobiltelefonos applikáción keresztül, Vodafone SIM kártya, adathasználat 300 000 Ft
Biztonság és Hyundai SmartSense i30 N
Elektromos szervokormány (R-MDPS)  
Üzemmód váltó kapcsoló (Normal, Eco, Sport, N, egyéni) és váltófülek a kormányon  
6 légzsák: vezetö és utas oldali, első oldallégzsákok, függönylégzsákok  
Térdlégzsák a vezetőoldalon 50 000 Ft
Menetstabilizáló rendszer (ESC) + Visszagurulás gátló (HAC)  
Autonóm vészfékező rendszer (városi, és városon kívüli)  
Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW)  
Jármüstabilitás-szabályozó rendszer (VSM)  
Vészfékezés-jelzö rendszer (ESS)  
Immobilizer  
Sávtartó rendszer (LKA)  
Sávkövető rendszer (LFA)  
Menet közben záródó központizár, távirányítóval, riasztóberendezéssel  
Holttér figyelő rendszer (BCW) (Fastback esetén nem elérhető), Mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCW) (Kényelmi csomag rendelése szükséges) 125 000 Ft
Aktív holttér figyelő rendszer (BCA) - Kizárólag DCT váltóhoz (Fastback esetén nem elérhető), Aktív Mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA) (Kényelmi csomag rendelése szükséges) 175 000 Ft
Hátsó toronymerevítő 60 000 Ft
Elektronikus lengéscsillapító szabályozás  
Prémium keréknyomás ellenörző rendszer (TPMS)  
ISG - Stop and Go rendszer (automatikus motorleállitó és újrainditó)  
Külső megjelenés i30 N
18'' 7.5J könnyüfém keréktárcsák 225/40 Michelin Pilot Super Sport gumiabroncsokkal  
Atlas White fényezés 60 000 Ft
Shadow Gray és Performance Blue fényezés 145 000 Ft
Metálfényezés 145 000 Ft
Defektjavító készlet  
Aero Blade ablaktörlök  
LED-es helyzetjelző  
LED-es nappali menetfény / DRL  
Full LED fényszórók statikus LED-es kanyarfényszóróval  
LED-es hátsó lámpatest  
Fényes fekete tükörház  
Tükörházba épített irányjelzők  
Fűtött, elektromosan állitható külső visszapillantó tükrök  
Fényes fekete hátsó spoiler háromszög alakú féklámpával  
Dupla kipufogóvég  
Színezett üvegek  
Sötétített üvegezés 35 000 Ft
Panoráma napfénytetö (elektronikusan részben nyitható 320 000 Ft
Tolatást segitö rendszer hátul (tolatóradar)  
Belső megjelenés és kényelmi funkciók i30 N
Fordulatszám megtartó rendszer  
Rajt automatika  
Turbó túltöltés (overboost)  
Perforált bőrkormány és bőr váltógomb  
Dönthető és tengelyirányban állitható kormánykerék  
Kartámasz elől  
Sportos aluminiumpedálok  
Fekete belső kilincsek  
Négy irányban állitható fejtámlák elől  
Állitható magasságú ülések elől  
Combtámasz a vezetőoldalon  
Elektromos állitású deréktámasz a vezetöoldalon  
Napszemüveg tartó (kivéve panoráma napfénytető esetén)  
''Supervision'' müszeregység 4,2''-os TFT LCD kijelzővel, szabályozható fényerősséggel  
Display audio rendszer 8''-os színes érintőkijelzővel (RDS / MP3) - Vezetéknélküli Apple Carplay és Android Auto támogatás (elérhetőségéről tájékozódjanak az Apple és Android honlapján)  
DAB Digitális rádióantenna  
Tolatókamera  
USB csatlakozó  
Fényre sötétedö visszapillantó tükör (ECM)  
6 hangszóró (elöl 4 + hátul 2)  
Multifunkcionális kormánykerék  
Bluetooth kihangositó  
Kétzónás automata légkondícionáló, automatikus páramentesitő rendszerrel  
Megvilágított pipere tükrök  
Automatikus fényszóróvezérlés  
Távolsági fényszóróasszisztens (HBA)  
Sebességkorlátozó tábla felismerő rendszer (Navigációs csomag rendelése szükséges) 45 000 Ft
Elektromos automata ablakemelők becsípődésgátlóval elől-hátul  
Vezetéknélküli töltőberendezés 35 000 Ft
Hátsó kartámasz és pohártatók  
Síalagút  
Sebességtartó és -korlátozó automatika  
Megnevezés Eredeti ár Akciós ár Felszereltség  
2.0 T-GDi Performance-Navigációs csomag 5 ajtós 280 LE 6MT [Benzin] 12 089 000 Ft 12 089 000 Ft i30 N Érdekel
2.0 T-GDi Performance-Navigációs csomag 5 ajtós 280 LE 8DCT [Benzin] 12 889 000 Ft 12 889 000 Ft i30 N Érdekel
2.0 T-GDi 5 ajtós 250 LE 6MT [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 250 LE
2.0 T-GDi Fastback 250 LE 6MT [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 250 LE
2.0 T-GDi Performance-Navigációs csomag 5 ajtós 280 LE 6MT [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 280 LE
2.0 T-GDi Performance-Navigációs csomag Fastback 280 LE 6MT [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 280 LE
2.0 T-GDi Performance-Navigációs csomag 5 ajtós 280 LE 8DCT [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 280 LE
2.0 T-GDi Performance-Navigációs csomag Fastback 280 LE 8DCT [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 280 LE