Az ország vezető Hyundai kereskedése 2017-ben és 2018-ban.
Hyundai Santa Fe
Vadonatúj SANTA FE
A minőségi időtöltéshez.
Osztályon felüli négykerék-meghajtású SUV
Osztályelső tágasság
Kategóriájában élenjáró biztonsági felszereltség
Santa Fe
9 199 000 Ft-tól*

A minőségi időtöltés élvezete – minden család számára

Mindegy, milyen életet választ, a vadonatúj Santa Fe könnyebbé teszi azt. Arra tervezték, hogy Ön és szerettei számára komfortosabbá tegye az életet és együtt élvezhessék az élet különleges pillanatait, bármerre vezet is az útjuk.
 

Stílusosan kifinomult

Jellegzetes és elegáns, a vadonatúj Hyundai Santa Fe a prémium minőséget tágas kényelemmel és nagy, merész megjelenéssel ötvözi.
 

Erőt sugárzó oldalnézet

A vadonatúj Santa Fe feltűnő kerékdobjai és merész ívű oldalvonal vezetése csak megerősítik az autó helyét a Hyundai SUV modellpalettájának élén.
 
 

Merészen különleges

Hátul, a csomagtérajtó "folyékony" vonalai a szembetűnő LED-es összetett hátsó lámpákba folynak, ezzel elegáns és kiegyensúlyozott kinézetet kölcsönözve. A robosztus védőlemez és a dupla, krómozott kipufogók sportos felhangot adnak a megjelenésnek.
 
 
 

Motorok

Kétféle dinamikus motor közül lehet választani: egy dízel és egy benzines. A változtatásoknak köszönhetően mindegyik megfelel az új Euro 6C kibocsátási követelményeknek – a jobb égés miatt hatékonyabb üzemanyag felhasználás mellett minimális a hajtáslánc súrlódásos vesztesége.
 
 

Tágas beltér

Több kényelem. Kevesebb stressz. Belül a vadonatúj Santa Fe még tágasabb és ergonomikusabb. Ezáltal mindenki számára még nyugodtabbá teszi az utazást, aki az autóban ül.
 
 

Élje át a Calm Tech SUV érzést

A vadonatúj Santa Fe számos innovatív technológiai rendszert tartalmaz, amelyek megszüntetik a mindennapos vezetés okozta feszültséget. Az Ön rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá, ez a Calm Tech egy komfortos környezetet hoz létre Önnek és utasainak egyaránt. Az úttartás javításától a többi autó figyeléséig illetve annak biztosításáig, hogy az utasok csak akkor hagyják el a gépjárművet, amikor azt biztonságosan megtehetik, a Calm Tech rendszerek a háttérben azért dolgoznak, hogy csökkentsék a stresszt és Ön több időt tölthessen kényelmi zónájában.
 

Head-up display

A könnyű láthatóság érdekében kiemelkedő fényerővel bíró, új 8,5"-os head-up kijelzőnk segíti a biztonságos vezetést olyan fontos információk közvetlenül a szélvédőre történő megjelenítésével, mint például a sebesség, a navigációs parancsok és a figyelmeztető lámpák.
 
 

Biztonságos kiszállás asszisztens

Tudja biztonságban gyermekeit – ez az intelligens berendezés úgy előzi meg a baleseteket, hogy ha hátulról érkező gépjárművet érzékel, átmenetileg reteszeli a hátsó ajtók gyerekzárját, így az utasok csak akkor szállhatnak ki, ha ezt biztonságban megtehetik.
 
 

Hátsó utasra figyelmeztető funkció

A rendszer a nagyobb biztonság és nyugalom érdekében ultrahangos érzékelőkkel figyeli a hátsó üléseket. Ha a sofőr kiszáll, a műszerfalon üzenet jelenik meg. Ha a rendszer a sofőr kiszállása után is mozgást észlel, működésbe hozza a dudát és a villogókat.
 
 

Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer

A vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW) teljesen új szintre emeli a biztonságot és kényelmet azáltal, hogy folyamatosan figyeli és elemzi a vezetési szokásokat, például a kormányzási szöget, a kormányzási nyomatékot és a gépjárműnek a forgalmi sávban elfoglalt helyzetét. Amennyiben a rendszer figyelemhiányra utaló viselkedési jeleket észlel, hangjelzéssel és a műszerfalon megjelenő üzenettel hívja fel a sofőr figyelmét és javasol számára pihenőt.
 
 

Csomagtérajtó nyitás asszisztens

Ez az intelligens kiegészítő azt jelzi, hogy van-e elegendő hely hátul a csomagtérajtó kinyitásához – ha például tolatva parkoltunk be egy fal elé.
 
 

HTRAC™ összkerék meghajtás

Rossz idő? Hajtűkanyarok? Semmi gond. A vadonatúj Santa Fe innovatív HTRAC™ négykerék-meghajtással rendelkezik a jobb kezelhetőség és kanyarstabilitás érdekében – így a csúszós városi utcákon és a kátyús vidéki utakon is biztonságosabb és nyugodtabb vezetést tesz lehetővé.
 
 

Külső

Erőteljes, jellegzetes vonalvezetésével és merész, magabiztos formatervezési nyelvével a vadonatúj Santa Fe látványa önmagáért beszél.
 
 
 
 
 
 

Kifinomult kényelem

A nyugodt, kifinomult és tágas beltér kiváló minőségű anyagból áll és úgy alakították ki, hogy kényelmes, nyugodt vezetési élményt nyújtson.
 
 

Beltéri burkolatok

Fedezze fel a kivételes minőség érzését, amelyet a gondosan szabott, puha érintésű anyagok kivételes tulajdonságai nyújtanak. Töltsön minőségi időt szeretteivel – kényelemben.
 
 

Belső formaterv

A választás az Öné. Merüljön el a megnyugtató belső tér formavilágában, amely puha érintésű anyagokkal, bőr felületekkel és kifinomultan testreszabott ülésekkel alkot előkelő megjelenést.
 
 

Fekete - egy tónusú

 
 

Szürke - két tónusú

 
 

Sötét bézs - két tónusú

 
 

Burgundy

 
 

 
 

Hajtáslánc teljesítménye

Az akár 200 LE teljesítménnyel is elérhető vadonatúj Santa Fe kétféle dinamikus erőforrás közül kínál választási lehetőséget: egy dízel és egy benzines változat. A motorokat úgy alakították át, hogy teljesítsék az új Euro 6C kibocsátási követelményeket – az ebből eredő jobb égés miatt hatékonyabb üzemanyag felhasználás mellett minimális a hajtáslánc súrlódásos vesztesége.
 

Vezetés és kezelés

A fokozott kényelmet és az optimális úttartást szem előtt tartva, a vadonatúj Santa Fe-t úgy tervezték, hogy kivételesen érzékeny legyen a kormánymozdulatokra és kiválóan vegye a kanyarokat.
 
 

Hyundai SmartSense

A fejlett vezetéstámogató rendszerünket magába foglaló HyundaiSmartSense-szel felszerelt vadonatúj Santa Fe kategóriájában a legjobb biztonsági csomagot kínálja valamint számos iparágvezető biztonsági berendezést. A gyalogosokkal és más járművekkel történő ütközést megelőző automata fékezéstől kezdve, az autópályán történő sávtartásig – mindezeket a holttérben lévő járművek észlelése mellett. A vadonatúj Santa Fe figyelmezteti Önt a vezetés alatt a környezetében feltűnő esetleges veszélyforrásokra – a biztonságosabb és nyugodtabb vezetés érdekében.
 
 

Kényelem

A Santa Fe Calm Tech rendszere lenyűgöző kényelmet és komfortot nyújt olyan berendezések és rendszerek segítségével, amelyek célja, hogy az autóban mindenki jól érezze magát. A Calm Tech tervezésekor az Ön komfort zónájának biztosítása volt a cél, hogy gondoskodni tudjon családjáról és élvezhessék az élet értékes pillanatait.

Változtatható sebességű elektromos csomagtérajtó nyitás

Ahogy szereti. A vadonatúj Santa Fe elektromos csomagtérajtó nyitás kétféle sebesség közötti választási lehetőséget kínál.
 
 

Egy érintéses beszállás a harmadik üléssorba

Sokkal könnyebb lett a be- és kiszállás az autóból. A 2. üléssorban található ülés egyetlen gombnyomással felcsúsztatható és így könnyedén be lehet szállni a leghátsó ülésekre is.
 
 

Krell prémium hangrendszer

A KRELL prémium hangrendszere kristálytiszta hangminőséget biztosít. A 10 magas sugárzó és 1 külső erősítő mindenki számára kitűnő surround hangélményt biztosít, aki az autóban ül.
 
 

5 éves kilóméterkorlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai, a vadonatúj Santa Fe is a lehető legmagasabb technikai színvonalon készül. Ezt a minőséget 5 éves kilóméterkorlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá. Élvezze a nyugalmat, amelyet az iparág legjobb garanciája nyújt Önnek – az alapfelszereltség részeként.
 
 

Kifinomult, folyékony formanyelv

A merész és sportos megjelenést kifinomult, lendületes felületeinek, határozottan megrajzolt vonalainak és kiegyensúlyozott arányainak köszönheti.
 
 

8"-os Navigációs rendszer

Az új Tucson utasterében az egyik nagy változás a 8"-os navigációs képernyő. A könnyű kezelhetőség érdekében tökéletes helyen elhelyezve, az átmenet nélküli érintőképernyő lebeg a műszerfal fölött. Ez a kialakítás lehetővé teszi a multimédiás információk magasabban és az Ön látótengelyéhez közelebb történő megjelenítését. Élvezze a gyors hozzáférést az infotainment és a navigációs rendszerhez, a Live Services szolgáltatásokhoz, az Apple CarPlay™ and Android Auto™ rendszerekhez.
 
 

Felülnézeti kamerarendszer (SVM)

Biztonságos és könnyű. A vadonatúj Tucson felülnézeti kamerarendszere segít könnyebben és biztonságosabban manőverezni szűk helyeken. Stratégiai pontokon elhelyezett kamerák használatával ez a fejlett biztonsági berendezés 360°-os rálátást biztosít Önnek a gépjármű környezetére, így Ön pontosan látja, mit csinál.
 
 

Intelligens elektromos csomagtérajtó rendszer

Élvezze a könnyű be- és kirakodást. Az intelligens elektromos csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha a sofőr megközelíti az autót és az az intelligens kulcs jelenlétét érzékeli legalább három másodpercig. Ez megkönnyíti a nehéz vagy terjedelmes dolgok be- és kirakodását, mert még a kulcsot sem kell elővennie..
 
 

Prémium hangrendszer

A prémium KRELL hangrendszer kiváló hangzást biztosít. 10 csúcsminőségű hangszóró és egy külső erősítő minden utas számára nagyon különleges hangélményt nyújt.
 
 

Tágas és jellegzetes

Az új Tucson kifinomult belterében található új, üde díszítőelemek az átdolgozott utasteret még kényelmesebbé és tágasabbá teszik. A teljesen új műszerfal kiváló minőségű puha tapintású anyagból készült, amely kétsoros varrásával hangulatosabb és jó minőségérzetet teremt. Válasszon a négy különböző belső színvilág közül, amelyek jellegzetessége az új, ízléses, dombornyomott bőr- és textil kárpitok, valamint a háromdimenziós szövetbetétek.
 
 

Friss, új külső formaterv

Az új Tucson most új, kifinomult lámpatestekkel rendelkezik, full LED fényszórókkal a fokozott sportosság jegyében. Ezek az új kaszkádos hűtőrács felső sarkai felé futnak, amely az áttervezett első lökhárító és fenéklemez fölött helyezkedik el. A robusztus, kifejező hátsó részen felfrissített hátsó lámpák és lökhárító található.
 

Tágas és jellegzetes

A részletekre fordított figyelem, a kivételes tágasság és kényelem lenyűgöző elegye az, amely annyira különlegessé teszi az új Tucson belterét. Az ergonómikus belső kialakítás felfrissült új, puha tapintású anyagokkal és kifinomult színválasztékkal.
 
 

A beltér stílusa

Annak biztosításához, hogy az új Tucson stílusa olyan legyen, amilyennek Ön szeretné, 4 beltéri színsémából választhat. Fekete (Black), Sahara Bézs (Sahara Beige), Világosszürke (Light Grey), vagy a kiváló Vörösbor (Red Wine).
 
 

Fedezze fel a beltér főbb tulajdonságait

Az új Tucson az Ön által elvárt zökkenőmentes kapcsolódási lehetőségeket biztosítja és fel van szerelve a legfrissebb innovatív technológiákkal, hogy kényelmesebbé tegye a vezetést az Ön számára. Fedezzen fel néhány, a kategóriájában egyedülálló funkciót az alábbi, kiemelt területeken.
 
 

Teljesítmény

Az új Tucson a legmodernebb hajtáslánc kínálattal rendelkezik, amelyet a CO2 kibocsátás csökkentése érdekében optimalizáltak. Az összes motor megfelel a legújabb Euro 6D-Temp kibocsátási előírásoknak.
 
 
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Rendben